English
ภาษาไทย
Log In
Email address
Password
Log in
Have you forgotten your password?
English
ภาษาไทย
Log In
Email address
Password
Log in
Have you forgotten your password?
Communities & Collections
All of SDU IR
By Issue Date
By Author
By Title
By Subject
By Subject Category
Statistics
About Us
Guidelines
Send Feedback
Home
Faculty and Staff Publications
Processed Food Operational Project
PFP-Work Manual
Browse by Subject
PFP-Work Manual
Permanent URI for this collection
https://repository.dusit.ac.th/handle/123456789/2195
Browse
Recent Submissions
By Issue Date
By Author
By Title
By Subject
By Subject Category
Recent Submissions
By Issue Date
By Author
By Title
By Subject
By Subject Category
Browsing PFP-Work Manual by Subject "มาตรฐานอาหารฮาลาล"
Browse
All browse results
Now showing
1 - 1 of 1
Results Per Page
1
5
10
20
40
60
80
100
Sort Options
Ascending
Descending
Loading...
Item
การดำเนินการก่อนการจัดตั้งโรงงาน
(
2025-02
)
โครงการปฏิบัติการอาหารแปรรูป มหาวิทยาลัยสวนดุสิต
Show more
การดำเนินการระหว่างการดำเนินงาน 1. การขออนุญาตสถานที่ผลิตอาหาร 2. การขอเลขสารบบอาหาร (เลข อย.) 2.1 การศึกษาหาสภาวะในการฆ่าเชื้ออาหารในภาชนะบรรจุที่ปิดสนิท 2.2 การยื่นขอเลขสารบบอาหาร 2.3 การตรวจสอบคุณภาพอาหาร 2.4 การวิเคราะห์คุณค่าทางโภชนาการ 2.5 การศึกษาอายุการเก็บรักษา 3. การดำเนินงานด้านการประกันคุณภาพอาหาร 3.1 มาตรฐานอาหารฮาลาล 3.2 ระบบคุณภาพ GHPs และ HACCP
Show more