Repository logo
  • English
  • ภาษาไทย
  • Log In
    Have you forgotten your password?
header.image.logo
  • English
  • ภาษาไทย
  • Log In
    Have you forgotten your password?
  • Communities & Collections
  • All of SDU IR
    • By Issue Date
    • By Author
    • By Title
    • By Subject
    • By Subject Category
  • Statistics
  • About Us
    • Guidelines
    • Send Feedback
  1. Home
  2. Faculty and Staff Publications
  3. Processed Food Operational Project
  4. PFP-Work Manual
  5. Browse by Subject

PFP-Work Manual

Permanent URI for this collection

https://repository.dusit.ac.th/handle/123456789/2195

Browse

Recent SubmissionsBy Issue DateBy AuthorBy TitleBy SubjectBy Subject Category

Browsing PFP-Work Manual by Subject

Now showing 1 - 14 of 14
Results Per Page
Sort Options
  • ขอเลขสารบบอาหาร (เลข อย.)  1
  • คู่มือคุณภาพตามมาตรฐาน GHPs และมาตรฐาน HACCP  1
  • คู่มืออคุณภาพตามมาตรฐานฮาลาล  1
  • มาตรฐาน GHPs  1
  • มาตรฐาน HACCP  1
  • มาตรฐานอาหารฮาลาล  1
  • ระบบคุณภาพ GHPs และ HACCP  1
  • ศูนย์การเรียนรู้ โครงการปฏิบัติการอาหารแปรรูป  1
  • ศูนย์การเรียนรู้ โครงการปฏิยัติการอาหารแปรรูป  1
  • อาหารสําเร็จรูป  1
  • อาหารฮาลาล  1
  • เครื่องฆ่าเชื้อภายใต้แรงดัน  1
  • โครงการปฏิบัติการอาหารแปรรูป  3
  • ใบอนุญาตสถานที่ผลิตอาหาร  1

มหาวิทยาลัยสวนดุสิต copyright © 2002-2025

  • Cookie settings
  • Privacy policy
  • End User Agreement