English
ภาษาไทย
Log In
Email address
Password
Log in
Have you forgotten your password?
English
ภาษาไทย
Log In
Email address
Password
Log in
Have you forgotten your password?
Communities & Collections
All of SDU IR
By Issue Date
By Author
By Title
By Subject
By Subject Category
Statistics
About Us
Guidelines
Send Feedback
Home
Faculty and Staff Publications
Processed Food Operational Project
Browse by Subject
Processed Food Operational Project
Permanent URI for this community
https://repository.dusit.ac.th/handle/123456789/2184
Browse
Subcommunities and Collections
By Issue Date
By Author
By Title
By Subject
By Subject Category
Subcommunities and Collections
By Issue Date
By Author
By Title
By Subject
By Subject Category
Browsing Processed Food Operational Project by Subject "กระบวนการผลิตโยเกิร์ต"
Browse
All browse results
Now showing
1 - 1 of 1
Results Per Page
1
5
10
20
40
60
80
100
Sort Options
Ascending
Descending
Loading...
Item
อบรม “upskill กระบวนการผลิตโยเกิร์ต”
(
2024-10-04
)
โครงการปฏิบัติการอาหารแปรรูป มหาวิทยาลัยสวนดุสิต
Show more
โครงการปฎิบัติการอาหารแปรรูป จัดการอบรม “upskill กระบวนการผลิตโยเกิร์ต” โดย ผศ.ดร.กนกกานต์ วีระกุล ผู้ช่วยอธิการบดี และผู้จัดการโครงการปฎิบัติการอาหารแปรรูป เป็นวิทยากร บรรยายกระบวนการผลิตและ ข้อควรระวังต่างๆตั้งแต่การเตรียมวัตถุดิบ ถึงการจัดเก็บเพื่อรอการจำหน่าย ในวันศุกร์ที่ 4 ตุลาคม 2567 เวลา 9.00 - 12.00 น. ณ ห้องประชุมโครงการปฎิบัติการอาหารแปรรูปมหาวิทยาลัยสวนดุสิต วิทยาเขตสุพรรณบุรี
Show more