English
ภาษาไทย
Log In
Email address
Password
Log in
Have you forgotten your password?
English
ภาษาไทย
Log In
Email address
Password
Log in
Have you forgotten your password?
Communities & Collections
All of SDU IR
By Issue Date
By Author
By Title
By Subject
By Subject Category
Statistics
About Us
Guidelines
Send Feedback
Home
Faculty and Staff Publications
The Office of Business Affairs
OBA-General Article
Browse by Subject
OBA-General Article
Permanent URI for this collection
https://repository.dusit.ac.th//handle/123456789/2240
Browse
Recent Submissions
By Issue Date
By Author
By Title
By Subject
By Subject Category
Recent Submissions
By Issue Date
By Author
By Title
By Subject
By Subject Category
Browsing OBA-General Article by Subject
Browse
Now showing
1 - 7 of 7
Results Per Page
1
5
10
20
40
60
80
100
Sort Options
Ascending
Descending
กระบวนการเตรียมวัตถุดิบ เทคนิคการปรุง และปัจจัยที่ส่งผลต่อรสชาติ กลิ่น และเนื้อสัมผัส ของกล้วยน้ำว้า
1
การวิเคราะห์ สังเคราะห์ 5 กลยุทธ์ ปรับ - เปลี่ยน เพิ่มโอกาสความสำเร็จที่ยั่งยืน ภายใต้ภาวะวิกฤติช่วงโควิด – 19
1
จัดบริการอาหารแบบเดลิเวอรี่ บริการให้แก่บุคลากรภายในมหาวิทยาลัย
1
วัตถุดิบคุณภาพ สู่ เมนูอาหารสุขภาพ
1
ห้องเรียนสนาม@สำนักกิจการพิเศษ SDU GOAL : Recognition : บัณฑิตของมหาวิทยาลัยสวนดุสิตเป็นที่ยอมรับ Power of Student & Alumni : Ready to Work
1
เผยแพร่ความเป็นอัตลักษณ์ของมหาวิทยาลัยฯ สู่สุดยอดผู้นาอาเซียน
1
แนวความคิดด้านการบริหารจัดการเฝ้าระวัง และป้องกัน
1