English
ภาษาไทย
Log In
Email address
Password
Log in
Have you forgotten your password?
English
ภาษาไทย
Log In
Email address
Password
Log in
Have you forgotten your password?
Communities & Collections
All of SDU IR
By Issue Date
By Author
By Title
By Subject
By Subject Category
Statistics
About Us
Guidelines
Send Feedback
Home
Faculty and Staff Publications
Trang Center
Browse by Subject
Trang Center
Permanent URI for this community
https://repository.dusit.ac.th/handle/123456789/2156
Browse
Subcommunities and Collections
By Issue Date
By Author
By Title
By Subject
By Subject Category
Subcommunities and Collections
By Issue Date
By Author
By Title
By Subject
By Subject Category
Browsing Trang Center by Subject
Browse
Now showing
1 - 20 of 25
Results Per Page
1
5
10
20
40
60
80
100
Sort Options
Ascending
Descending
Chinese pastry, Roast pork
1
Component, Potential of Tourist Attraction, Food Culture Tourism, Trang Roasted Pork Heritage, Creative Economy
1
cookie quality, cookie dough, chilling and freezing, storage condition
1
Electronic Book, Smartphone, Android Operating System
1
Information Technology Skills, Learning in the New Normal Era
1
Knowledge Management, Local Wisdom, Safrol Laurel Products
1
Potential, Learning Institute, Community Based Tourism, Southern Andaman Coast
1
Service Quality; Muslim’s tourist trust; Intention to use Halal restaurant service
1
structural equation model, strategy development, marketing communication, creative tourism
1
Torch ginger, Herbal teas, Volatile compounds
1
Tourist Experience; Management; Cultural Tourism; Khanom La Thai
1
การตลาดออนไลน์, การท่องเที่ยวเชิงเกษตรสร้างสรรค์, ในสวนศรี พัทลุงบ้านฉัน
1
การท่องเที่ยวเชิงนิเวศ, สระมรกต, เขตรักษาพันธุ์สัตว์ป่า
1
การท่องเที่ยวเชิงเกษตร, การจัดการ, ศูนย์การเรียนรู้เศรษฐกิจพอเพียง, ชุมชนคุณธรรมวัดกาญจนบริรักษ์
1
ขนมเปี๊ยะ หมูย่าง
1
ข้อมูลลิขสิทธิ์
1
คุณภาพการบริการ; ความเชื่อมั่นของนักท่องเที่ยวมุสลิม; ความตั้งใจใช้บริการร้านอาหารฮาลาล
1
คู่มือการปฏิบัติงาน
1
จดหมายข่าว
24
ทักษะด้านเทคโนโลยีสารสนเทศ การเรียนในยุคนิวนอร์มัล
1
«
1
(current)
2
»