English
ภาษาไทย
Log In
Email address
Password
Log in
Have you forgotten your password?
English
ภาษาไทย
Log In
Email address
Password
Log in
Have you forgotten your password?
Communities & Collections
All of SDU IR
By Issue Date
By Author
By Title
By Subject
By Subject Category
Statistics
About Us
Guidelines
Send Feedback
Home
Faculty and Staff Publications
School of Culinary Arts
SCA-Intellectual Property
Browse by Author
SCA-Intellectual Property
Permanent URI for this collection
https://repository.dusit.ac.th/handle/123456789/1973
Browse
Recent Submissions
By Issue Date
By Author
By Title
By Subject
By Subject Category
Recent Submissions
By Issue Date
By Author
By Title
By Subject
By Subject Category
Browsing SCA-Intellectual Property by Author "ธีรนุช ฉายศิริโชติ"
Browse
All browse results
Now showing
1 - 1 of 1
Results Per Page
1
5
10
20
40
60
80
100
Sort Options
Ascending
Descending
Item
แป้งที่มีส่วนผสมสารประกอบเชิงซ้อนไลโคปีนจากพืช
(
กรมทรัพย์สินทางปัญญา
,
2021-04-08
)
ฐิตา ฟูเผ่า
;
วีรชน ภูหินกอง
;
ธีรนุช ฉายศิริโชติ
Show more
แป้งเค้กที่มีการเติมอนุภาคกักเก็บสารอาหารของสารไลโคปีนที่ทำการสังเคราะห์ในระดับโมเลกุลผลิตภัณฑ์แป้งที่ได้จะประกอบด้วยสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพสูงที่มีฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระในผลิตภัณฑ์สูงกว่าแป้งที่มีการเติมไลโคปืนจากผลไม้และผักถึง 3 เท่า นอกจากนั้นแป้งที่ได้ยังสามารถละลายน้ำได้ และมีความคงตัวต่อสภาพแวดล้อม
Show more